Openingsweekend

Openingsweekend 12 – 14 oktober 2018

Aan alle deelnemers: op zaterdag en zondag worden de starttijden vervroegd.
De startnummeruitgifte en karrenkeuring zal plaatsvinden van 7.00 u. tot 7.15. De mushermeeting zal plaatsvinden om 7.15 u. en om 7.30 u. mag er gestart worden tot een verwachte tijd van 9.00 u. zolang de temperatuur het toelaat.

De twee kilometertrail is open, de vier en de zes zijn afhankelijk van de omstandigheden open. Er is meetapparatuur op de trail geplaatst om de temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten te houden.

Wilt u komen kijken, wees er dan dus vroeg bij!


Van vrijdagmiddag 12 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018 wordt het sledehondenseizoen weer geopend met een fantastisch sledehondenweekend.

Het wordt een weekend vol mogelijkheden om te trainen, ervaring op te doen, kennis uit te wisselen, te leren en vooral elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten. Nieuwkomers en oudgedienden, voor iedereen is er wat te halen.

Het weekend is bedoeld voor nieuwkomers in de sport die ervaring op willen doen en/of willen ervaren hoe het is om met je hond(en) aan sledehondesport te doen. Ervaren mushers kunnen hun nieuwe teams uitproberen, puntjes op de i zetten, trainen en weer van start gaan voor het nieuwe winterseizoen.

Locatie:
Staatsbosbeheer Natuurkampeerterrein “de Veenkuil”
Hopweg 21
8314 PX Bant

Alle informatie over dit weekend staat in de uitschrijving.
Lees deze goed door!

Alle vrijwilligers van het openingsweekend worden hartelijk bedankt voor hun inzet.