Jaarlijks houdt de DASSC in samenwerking met Prins Petfoods en EduVet dierenkliniek een entdag. Onze leden kunnen die dag hun honden weer laten keuren en enten, tegen een gereduceerd tarief waar zij als lid van profiteren, zodat de teams weer klaar zijn voor volgend seizoen. Dit is een van de leuke ledenvoordelen die DASSC biedt. Naast dit voordeel heeft het lidmaatschap nog meer leuke voordelen zoals korting op de inschrijving voor onze wedstrijden, elk jaar gratis deelname aan de driverscursus en natuurlijk 4x per jaar ons verenigingsblad, stakeout.
Wil je van deze voordelen profiteren en lid worden van de grootste sledehondenclub van Nederland of wil je extra informatie stuur dan een mailtje naar secretaris@dassc.nl

Tegenwoordig zijn de regels omtrent het uitgeven van een paspoort aangepast en mogen dierenartsen deze niet zomaar meer uitgeven.
Om een nieuw paspoort uit te mogen en kunnen geven dient de eigenaar van de hond een zogeheten UBN nummer te overhandigen aan de dierenarts, dit is om het paspoort te kunnen registreren. Geen UBN nummer betekent geen paspoort en ook geen inentingen.
Let hier dus goed op. 
Wanneer je bedrijfsmatig honden houdt/fokker bent ben je als het goed is al in het bezit van een UBN nummer.
Kijk dit goed na.
Aan deze aanvraag zijn kosten verbonden. Een UBN nummer kun je aanvragen via de website van het RVO (Rijksdienst voor ondernemend Nederland) dit is dezelfde website als waar je de ontheffing aanvraagt indien je hond geen stamboom heeft en waar je de dierenarts verklaring kunt downloaden en uitprinten.
Link naar de aanvraag UBN nummer:
Link naar de aanvraag voor de ontheffing trekhondenverbod indien geen stamboom hond: https://www.rvo.nl/onderwerpen/dieren-houden-verkopen-verzorgen/ontheffing-trekhonden#ontheffing-nodig