Nieuws

Karrenwedstrijd Kuinderbos 10 en 11 december 2011

Een leuk weekend hebben we gehad: Kuinderbos 2011, gezellig en met vooral op zaterdag schitterend weer! Dat weer was nog even spannend, want op donderdag en vrijdag waren de omstandigheden niet bepaald ideaal met storm en regen. Gelukkig scheen zaterdag de zon en was de wind gaan liggen en ook zondag hebben we het de hele dag droog gehouden. Door de regen van de dagen ervoor zaten er in de trail een paar pittige stukken, zodat de honden lekker konden sleuren.

Kuinderbos was niet alleen voor de DASSC het laatste evenement van 2011, het was ook de afsluitende wedstrijd voor de Huys Cup en de Dobey Cup.

De Huys Cup was in samenwerking met Mushing Holland Sleddog Club een cup voor de beste teams over de wedstrijden in Zeewolde, Hardenberg en Kuinderbos. In de 4-hondenklasse eindigde Mariëtte Kerkhof 12,55 punten op de 3e plaats, Froukje Hellwich werd 2e met 18,95 punten en Jerry van der Duim won op overtuigende wijze met 24,88 punten.

De Dobey Cup werd door Gertjan Willems, directeur van Dobey overhandigd aan Arno van Zoggel. Hij had over vier wedstrijden, Kempentrail, Zeewolde, Hardenberg en Kuinderbos een totaaltijd van 1:26:01. Mark Mom werd 2e met een totaaltijd van 1:27:29 en Ferry Dalmaijer eindigde met een totaaltijd van 1:33:15 op de 3e plaats.


Natuurlijk zijn er in Kuinderbos weer foto’s gemaakt.

Meer foto’s zijn natuurlijk altijd welkom 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...